Omnino – Vi former internett!

HVORDAN GIR VI RIKTIG PRIS PÅ NETTSIDE?

Pris på nettside er et viktig moment. Her utdyper vi temaet.

Nettsidens pris

Hva en nettside koster, er basert på mange forskjellige faktorer. Alt fra enkle sider med lite tekst og bilde, samt større komplekse sider med mange funksjoner, er noen av faktorene som avgjør prisen på en nettside.  I praksis har alle nettsider en basepris. Den består av webhotell, hosting (serverplass) og plattformen siden er bygget på. Vi bruker WordPress som standard. Designprosessen er forskjellig for alle nettsider, og utviklingen avgjør prisen i høyeste grad.

For å kunne gi deg riktig pris på nettsiden din, kartlegger vi først behovet du har. Her er det viktig at funksjonalitet og publikumet du retter deg mot, blir tatt hensyn til ved utvikling av nettsiden.

Hva har domene og hosting (webhotell) å si for pris på ny nettside?

De fleste starter med å finne ett godt domenenavn. Vårt eget er for eksempel “Omnino.no”, som i bunn og grunn betyr “alt” på latin. Domenenavnet kan være viktig for å identifisere firmaet, et produkt som lages eller bransjen man er i. Men det må ikke være slik. Fåtallet vet hva “Omnino” egentlig betyr, men for oss reflekterer det ideen om å gi et komplett tilbud – alt på et sted for å bli sett på nett. I tillegg reflekterer det nerdene ombord, som også er interessert i “alt”. Om du trenger hjelp med å finne det rette navnet, så er vi selvføglelig behjelpelig i den prosessen også.

Prisen på et domenenavn er ofte ikke mer enn 100 kroner i året. Vi anbefaler at du bruker NORID.no for å sjekke om et domenenavn er tilgjengelig.

Kostandene for webhotell varierer kraftig. De aller fleste kommer greit unna med en god “startpakke” hos de fleste leverandører. Vi har god oversikt over hva slag type webhotell du behøver, ut fra trafikken. Om du har behov for tilleggstjenester, diskuterer vi det med deg når vi setter opp prosjektet ditt.

Disse utgiftene utgjør uansett en liten del av prisen på en nettside.

Kontakt oss her for å få pris på ny nettside og komme igang.

Pris på ny nettside ved bruk av WordPress

Vi bruker WordPress når vi bygger nettsider. En gang i tiden ble nettsider produsert for hånd med html og php. Joomla ble flittig brukt. Og Magento var en gang en fantastisk løsning for nettbutikk. Men i dag bygger vi det meste i WordPress. Vi er ikke alene – 41 prosent av internett er bygd på WordPress.

WordPress har de siste årene hatt en fantastisk utvikling. Det finnes ingen grenser for funksjonalitet, eller utseende. Som CMS gir WordPress mulighet til å bygge alt fra din egen nettbutikk til et kult community.

Design av utseende og pris på såkalte plugins, er avgjørende for prisen. Vi kan sette opp nettbutikk for deg om du ønsker det. Eller en nettavis om det skulle være planen. Prisene på plugins er en viktig del av kostadene på en nettside, uansett hva du skal ha. Samtidig er det fullt mulig å få en god nettside uten at det må rasere budsjettet ditt.

Vi har profesjonell tekstprodusent som er journalist. Det påstås at et bilde sier mer enn tusen ord. Kort, kreativ tekst gir samme effekt! Les mer om tekst og innholdsproduksjon her.

Nettside på budsjett er fullt mulig

Nettside er viktig av flere grunner. Den aller viktigste er at kundene dine skal finne deg og det du driver med. “Synes du ikke, finnes du ikke!” Nettsiden din kan også være et sted å markedsføre gode tilbud, gi informasjon til kundene dine eller rett og slett vise frem hva du eller bedriften er god for.

Mange firmaer i oppstartsfasen har ikke et stort budsjett. De aller fleste velger likevel å investere i en nettside. Nettsiden er en del av identiteten til firmaet eller prosjektet ditt. Nettet er stedet hvor folk vil lete etter informasjon om deg og tjenestene du tilbyr.

En god nettside må uansett ikke koste titusenvis av kroner. Det er fullt mulig å få en god nettside med bra utseende til en langt bedre pris. Vi bygger proffe, delikate og virkningsfulle nettsider. Og vi gjør det til en god pris. Gi oss gjerne en utfordring!

Kontakt oss, så blir vi enige.

Hvorfor ha en nettside?

For å kunne markedsføre deg i dag, trengs en nettside. Det finnes fremdeles fysiske måter å annonsere på, men det meste forgår på nett.
Idag er kanskje den viktigste måten å markedsføre bedriften din på digital. Dette gjøres via annonsering på Google eller Facebook.
For å kunne synes på nett, er SEO (søkemotoroptimalisering) en viktig del av oppgaven vi gjør. Ved å lage god tekst, gode søkeord, og samtidig sørge for at nettsiden din er rask, vil den være synlig for de som leter etter din bransje. Dette påvirker prisen i høy grad.

Dette er viktige elementer du bør tenke på når du investerer i en god nettside. Det er også noe som er viktig når det gjelder pris på nettside.
Vi jobber samtidig for at nettsiden din skal gi en god brukeropplevelse. Gode brukeropplevelser gir mer salg og fornøyde kunder.
Dette starter gjerne på internett, med nettsiden din. På engelsk heter dette UX, som betyr User eXperience. Det er et begrep som refererer til totalopplevelsen en bruker har ved anvendelse av et produkt, tjeneste eller et system.

Ønsker du et tilbud på nettside?

Dersom du ønsker en brukervennlig, rask og ikke minst en profesjonell nettside, har vi mange gunstige prisalternativer. Omnino AS kan bistå med alt fra nettside, nettbutikk, tekstproduksjon, produktbilder, og grafisk innhold. Vi tar også oppgaver som redesign av eksisterende nettside, sette opp en Facebookside og SEO.

Kontakt oss for mer informasjon om pris på nettside!

Eller ring 4713 4710