Omnino – Vi former internett!

TEKSTPRODUKSJON OG INNHOLDSPRODUSENT

Teksthjelp og tekstforfatter

Tekstproduksjon

Vi skriver tekster du husker! Å lage gode tekster er gjerne undervurdert, men er en viktig del av markedsføringen på nett. Tekster skal skape tillit og gjerne bli husket og likt etter de er lest.

Tenker du at tekst er tekst? Beklager å måtte si det, men da tar du feil! Ta det med ro. Vi har hørt om at det kan skje selv den beste.

Arbeidsmetodene for tekstproduksjon er forskjellige, alt etter hvor en tekst skal publiseres og hva som er målet med den. En journalistisk tekst krever andre arbeidsmetoder og har helt andre krav enn tekst til markedsføring. Noen fellestrekk finnes likevel.

All tekst bør være klar, sammenhengende, nøyaktig, riktig og lettlest. Den skal skape nysgjerrighet og interesse. God driv i teksten er viktig for å holde på leseren. Hvem har tid nok til å lese treig tekst?

Tekst i form av redaksjonelt stoff skal utarbeides etter journalistisk metode og må forholde seg til strenge presseetiske krav. Her kan vi levere, om du trenger en frilanser. Vår tekstforfatter er utdannet journalist fra Mediehøgskolen og har jobbet flere år i både små og store avisredaksjoner.

En tekst ment for markedsføring forholder seg til andre kjøreregler enn den journalistiske metode. Her handler det mye om kreativitet, gode produktpresentasjoner, det å nå bestemte målgrupper og å konvertere til salg.

Skal du ha tekst til et nettsted eller en nettbutikk, kommer man i dag ikke unna at SEO er en viktig del av teksten. Enda så kjedelig det er. En velskrevet tekst, kombinert med gode søkeord, gjør underverker for rangeringen din i Google.  Men å faktisk lage god tekst som også inkluderer søkeord og gir bra SEO, er et lite kunststykke. God retorikk gir gode brukeropplevelser, og gode brukeropplevelser gir mer salg.

Du kan lese mer om SEO og viktigheten av dette her.

Vi leverer tekst både på norsk og engelsk.

Hjelp til tekst

Vi kan hjelpe deg med all slags type tekst du skulle ha behov for. Alt fra nettbutikk hvor gode produkttekster er viktig for å selge produktene dine og gi tydelig informasjon om produktene dine, til kampanjer og reklametekster for annonser på internett via Google eller Facebook.

Mange sitter fast når de skal skrive tekster om firmaet sitt. De tilbyr kanskje store mengder med tjenester, men har problemer med å formidle dette på en god måte.

Vår tekstforfatter kan hjelpe deg uansett om du er på jakt etter god journalistikk eller bra markedsføring. Treffsikkert innhold er viktig uansett.

I en nettbutikk er god tekst om produktet som selges, viktig for å gi informasjon og samtidig utløse et salg. Mens kampanjer og reklametekster for annonser på internett via Google eller Facebook bør sitte som et skudd!
Mange sitter fast når de skal skrive tekster om firmaet sitt. De tilbyr kanskje mange forskjellige tjenester eller produkter, men har problemer med å formidle det på en god måte. Ingen grunn til å la panikken ta deg – vi hjelper deg.
Alt skreddersydd etter dine ønsker og ditt behov.

Vi skriver alle typer tekster, fra SoMe til markedsføringstekster og reaksjonelt innhold som krever høy grad av profesjonalitet. Alt
skreddersydd etter dine ønsker og ditt behov.

God tekst gjør underverker for rangeringen din i Google.
God innholdsstrategi bygger tillit! 
Les mer om Google og SEO her.

Innholdsproduksjon og markedsføring

Å lage gode tekster og innhold er en viktig del av markedsføringen eller Content Marketing som det også kalles. Content Marketing dreier seg om å skape gode tekster med verdi i hele prosessen for salg. Tekstene skal utløse salg, og gi en god følelse av tillit og trygghet. Dette er viktig når det gjelder å etablere seg på nett og skape en merkevare for firmaet ditt.

Da må det være rett innhold, og tilpasset rett målgruppe. Det hjelper vi til med! Ta kontakt her.

Omnino AS har lang erfaring med skriftlig kommunikasjon, og vi hjelper deg med hvordan du bør formidle budskapet ditt på best mulig måte, og legge en god innholdsstrategi.